diumenge, 10 de novembre del 2013

COM ES VA CONVERTIR EN ESCRIPTORA?

Imagina't que una noia del teu poble -que pot ser una amiga teua- esdevingui una escriptora famosa. Inventa-li una biografia (a l'estil de la que tens de mostra al moodle de 2n) i penja-la aquí en forma de comentari.

4 comentaris:

  1. És intel·ligent, nerviós i molt aventurer. Es dedica a ajudar a les persones d'altres paisos més pobres, i treballaria d'ingenier.
    Ens parla del seu super submarí i la seva màquina del temps. Sempre viatja o amb bicicleta o en uns patins fets per ell, que van a molta velocitat. S'endinsa en les profunditats a descobrir nou racons i a aprendre sobre la vida marítima.

    ResponElimina
  2. Seria una persona sabia, amb molts coneixements i disposada a fer qualsevol aventura que es proposes. Estaria jubilada i tindria molt temps lliure per imaginar i pensar-se nous invents.

    ResponElimina
  3. Seria una persona que tingues molta imaginació i amb unes ganes de viure aventures increïbles i que desprès li agrades explicar histories. També seria una persona curiosa, que caigués bé a la gent i que fos amable amb tothom . Estaria tot el dia amunt i avall, no es cansaria mai de buscar un petit detall per escriure una gran història.

    ResponElimina
  4. JONES JAKE

    Jones Jake, va néixer a Torrefarrera en 1967. El seu pare i la seva mare, s’havien criat al poble on ell ho va fer. Els carreres de Torrefarrera han sigut molts dels llocs de les seves grans novel•les.
    Des de petit sempre li havia encantat l’escriptura, i quan va començar anar el col•legi Ceip la Creu, va adonar-se del seu gran tallent escrivint. Cada cop escrivia mes i mes.
    Quan va acabar l’escola, ca començar a fer contactes i això el va portar a poder començar a fer llibres i publicar-los en diferents editorials.
    La gent va respondre, i Jake va començar a ser popular entre els lectors Catalans. A mesura que ha anat passant el temps, els seus llibres han estat traduïts al castellà, al angles, italià i fins i tot holandes.
    Una de les seves millors obres ha estat : Quatre barrets de copa.


    Carla Font Sales 2nB

    ResponElimina